В окупованому Донбасі влаштували конкурс пісень Кобзона

Народні артисти України Йосип Кобзон і Вадим Писарєв очолили журі фіналу конкурсу "Я люблю тебе, життя!".

Фото: socportal.info

Конкурс провели з нагоди 60-річчя творчої діяльності Кобзона, учасники конкурсу віком від 8 до 25 років співали пісні Кобзона та присвячені Донбасу композиції, повідмоляють Патріоти України з посиланням на Єдність.
Після заходу російський депутат заявив журналістам, що "ми повинні любити життя у всіх її проявах, тим більше що Донбас, охоплений війною, як ніхто інший розуміє, що таке життя і чому потрібно його любити і за нього боротися".

"Я пишаюся тим, що моя праця визнана. Я отримав зірку Героя Чорнобиля - це рідкісна зірка, - а також зірку Героя Праці Росії і пишаюся, що мені вручили зірку героя "Донецької народної республіки", - заявив Кобзон.

До складу журі конкурсу, крім Кобзона і Писарєва, увійшли народний артист Росії Олег Кулько, директор Донецької філармонії Олександр Парецький, директор і художній керівник Донецької муздрами Наталія Волкова.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...