В окупованому Донецьку Путін рекламує біляші (фотофакт)

Торговці фастфудом прикрасили свою автокав'ярню погруддям російського президента.

У Донецьку за допомогою Путіна рекламують біляші. Фото: novosti.dn.ua.

У мережі опубліковані фото з окупованого бойовиками Донецька, в якому підприємливі бізнесмени рекламують біляші за допомогою скульптури президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости Донбасса".

"Деякі підприємці привертають увагу відвідувачів незвичайним і смішним сусідством у вітрині чебуречної: Путін, чай і біляші. Навряд чи це збільшує наплив покупців, проте точно привертає увагу перехожих і змушує посміхатися ", — йдеться у повідомленні.

При цьому журналісти відзначають, що у сонячні дні на бульварах і центральних парках міста ходить багато людей з дітьми, а на парковках перед торговими центрами стоїть чимало машин.

У Донецьку за допомогою Путіна рекламують біляші: опубліковані фото (2)

У Донецьку за допомогою Путіна рекламують біляші: опубліковані фото (3)


Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...

Більшість українських біженців у Німеччині сидять без роботи: У чому причина

неділя, 5 травень 2024, 7:28

Більшість українських біженців у Німеччині досі не знайшли роботу. Як пише Bild, зараз у ФРН зареєстровано 1,1 млн біженців з України, з них 716 тис. працездатного віку – від 15 до 65 років. При цьому лише 113 тис. мають офіційну роботу із соцпакетом і...