В окупованому Первомайську бойовики на "Уралі" просто розчавили авто мирного мешканця, він загинув на місці

Удар був такої сили, що тіло нещасного загиблого проломило скло, і чоловік в буквальному сенсі вилетів через вікно свого "Москвича", кажуть свідки.

Смертельна ДТП сталася через терористів. Фото: соцмережі

Страшна ДТП сталася в окупованому бойовиками "ЛНР" Первомайську сьогодні, 26 листопада. В автокатастрофі, що відбулася з вини бойовиків, загинув мирний житель міста пенсійного віку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

Джерело розповідає, що "Москвич" їхав, не порушуючи правил, коли звідкись з'явився "Урал" терористів на перехресті вулиці Лугова. Бойовики їхали в бік своїх позицій; побачивши "Москвич", терористи пішли на обгін авто, що і послужило причиною аварії.

"Москвич" врізався в бетонну плиту, в момент зіткнення чоловік вибив своїм тілом скло в машині", - розповіло джерело. Водій помер на місці від отриманих травм, інформації про інших пасажирів немає.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...