"У Росії кріпосне право скасували, коли в Лондоні метро пустили", - письменниця із РФ

Високий рівень відсталості є бідою російського суспільства, а високий рівень агресії є небезпечним для самих росіян.

Людмила Улицька. Фото: Сноб.

Росія відстала від Європи мінімум на 150 років. І цей високий рівень відсталості є бідою російського суспільства, а високий рівень агресії є небезпечним для самих росіян. Про це заявила відома російська письменниця Людмила Улицька, коментуючи критику своїх слів в ефірі українського телеканалу про відсталість жителів РФ, повідомляють Патріоти України.

"Жодних відкриттів не зробила у своєму інтерв'ю – з часів Петра Першого відомо, що відставання існує: у нас кріпосне право відмінили, коли в Лондоні метро пустили. Відставання – це наша біда, а не вина. На жаль, у науці, в технологіях, у медицині відставання величезне", – сказала письменниця.

При цьому Улицька зазначила, що підвищений рівень агресії у людини небезпечний як для оточення, так і для неї самої. "Рівень агресії сьогодні в нашому суспільстві дуже високий – є кілька телевізійних передач, які демонструють саме високий рівень соціальної агресії і небажання обговорювати мирно і свідомо, що б там не було. Підвищення культурного рівня нікому не заважає, саме високий культурний рівень забезпечує можливість діалогу", – наголосила російська письменниця.

Джерело: РБК-Україна

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...