У Росії тепер сексу немає, як і в СРСР: У культурній столиці РФ через скаргу жінки одягнуть статую Давида

Схожий випадок з міністром культури Брежнєва в сонячній Одесі породив сакраментальне "В СССР секса нет".

На Росії через скаргу жінки одягнуть статую Давида. Фото: paperpaper.ru.

Жителька Санкт-Петербургу Інна Львівна поскаржилася на статую оголеного Давида у церкві святої Анни на Кірочній вулиці. Про невдоволення жінки розповіли на сайті уповноваженого з прав дитини в Петербурзі, передають Патріоти України з з посиланням на "Бумага".

200-кілограмова копія статуї Давида була встановлена у дворі лютеранської церкви святої Анни в травні 2016 року в рамках виставки "Мікеланджело. Створення світу". Скульптура заввишки п'ять метрів виконана з пластика.

"Як можна було поставити цього мужика без штанів в центрі Петербурга, біля школи і церкви? Цей гігант псує історичний вигляд міста і спотворює дитячі душі!"- говорила Інна Львівна.

На сайті також зазначається, що в особистій бесіді з фахівцями апарату уповноваженого Інна Львівна "підбирала не менше соковиті епітети для опису Давида і тих емоцій, які він в ній хвилював". Їй намагалися пояснити, що оголені скульптури стоять і в інших місцях Петербурга, але вона була непохитна. На її думку, статуя Давида не повинна перебувати поруч зі школою.

Організатори виставки "Мікеланджело. Створення світу", що відкрилася на території церкви, в свою чергу, погодилися прикрити наготу Давида. В рамках акції "Одягни Давида" городян попросили надсилати на пошту ідеї для костюма статуї.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...