Під Петербургом на військовому полігоні прогримів потужний вибух, є постраждалі

Імовірно, інцидент стався в результаті утилізації боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни.

Ілюстрація:УНН

У середу, 6 червня, на військовому полігоні в Ленінградській області Російської Федерації прогримів потужний вибух, у результаті чого постраждали двоє військовослужбовців. Про це повідомляє РБК, зазначають Патріоти України.

Так, на полігоні вибухнув боєприпас. "У результаті детонації невстановленого боєприпасу, що перебував у грунті, отримали поранення нижніх кінцівок двоє військовослужбовців однієї з військових частин округу", - заявили в прес-службі Західного військового округу.

Відзначається, що постраждалим була надана необхідна допомога, їх госпіталізували. Загрози життю немає. За даними ТАСС, на полігоні утилізували боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни.

За даними джерела агентства, вибух стався на полігоні Тугани. Місцеві ЗМІ повідомили не про двох, а трьох постраждалих.

Тугани — полігон, розташований у незаселеній місцевості у Кінгісеппському районі Ленінградської області. Він знаходиться приблизно в 120 км від міста Кінгісеппа. Також, за даними відкритих джерел, на ньому проводили підготовку льотного складу частин військово-повітряних сил.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...