В Росії ти або повинен вилизати всі причинні місця вождю або тебе виживають, а якщо розкриєш рот, то можна залізним прутом отримати по голові - народний артист РФ Назаров (відео)

Володимир Назаров, який отримав українське громадянство, заявив, що його театр в РФ "знищили під плінтус".

Олександр Назаров. Фото:скрін відео

Народний артист Росії Володимир Назаров став громадянином України. Про це він розповів в студії Обозревателя, інформують Патріоти України.

Український артист Петро Мага, який брав участь в програмі, повідомив, що Назарову дали українське громадянство. Після цього Назаров продемонстрував в студії паспорт громадянина України. Він зазначив, що отримав громадянство досить швидко.

На запитання ведучого, чи існує театр Назарова в Росії, той відповів, що він "знищений повністю під плінтус".

"Я як Бровко (пес з мультфільму" Жив був пес " - ред), той не гавкав, коли потрібно було, а я гавкав, коли не потрібно було. Ось я і догавкался. Коли я відкрив рот, я знав, чим це закінчиться. Але я не міг мовчати після Криму (анексії Криму Росією - ред), я не міг мовчати після вбивства співголови моєї партії "ПАРНАС" Бориса Нємцова, тому, що це булао б уже зрада набагато більша, ніж якісь там політичні інтереси. І я вже з того моменту став збирати валізи", - сказав артист.

"Зараз моєму синові не дають працювати, він теж буде переїжджати ... Там (в Росії - ред) ти або повинен вилизати всі причинні місця нашому маленькому-великому вождю, другу всіх фізкультурників і мотоциклістів, або ти чужий та тебе виживають. І це якщо ти не розкриєш рот, а якщо розкриваєш, то ще можна залізним прутом отримати по голові, це зараз не жарт", - заявив Назаров.

Володимир Назаров народився в Дніпропетровській області в Україні. У 1979 році закінчив Московський державний інститут культури і мистецтв, після завершення якого почав театральну кар'єру. До 2014 року очолював Державний музичний театр національного мистецтва в Росії, а в серпні 2014 року заснував в РФ автономний Музичний театр національного мистецтва. Артист переїхав жити і працювати в Україну в 2016 році.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...