"В России появился диктатор, который сильнее Лукашенко. Я не хочу, чтобы Россия была агрессором", - відома російська актриса на кінофестивалі виступила проти Путіна

Уряд Росії заохочує обмеженість, тому що такими людьми дуже легко управляти, вважає Анна Бродська.

Анна Бродська. Фото:www.svoboda.org

Російська актриса Анна Бродська, удостоєна нагороди за кращу жіночу роль у фільмі "Револлюція" на кінофестивалі в іспанському місті Уеска, просто під час нагородження висловила негативну оцінку режиму президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

"В России появился диктатор, который сильнее Лукашенко. Я не хочу, чтобы Россия была агрессором", - сказала вона.

Актриса прямо на сцені висловила підтримку Олегу Сенцову, якого незаконно утримують в російській в'язниці.

"Вышла и сказала. Получилось, что переводчица перевела без имени. Тогда ведущий сказал: я хочу добавить, что это режиссер Олег Сенцов сидит невиновный в диктаторской России. В зале закричали "браво" и захлопали в знак солидарности", - розповідає Бродська про своє виступі.

Але вже під час інтерв'ю підтримала і Надію Савченко та інших українців, яких утримують в Росії. Також вона заявила про хибну пропаганду російських ЗМІ і про неправильне загальне виховання росіян.

Уряд Росії заохочує обмеженість, тому що такими людьми дуже легко управляти, вважає Бродська.

"Я выросла в России, естественно, не без влияния тогдашней пропаганды. За 20 лет я перековалась, посмотрела на мир другими глазами. Мне бы хотелось, чтобы люди моей страны избавились от пропагандистской шелухи.

Я не могу быть равнодушной к тому, что Россия стала агрессором, для меня это был шок. Я переживаю за все, что происходит в Украине. Я смотрю, как падает моя Россия в какой-то ад кромешный. Я немножко помогаю украинским волонтерам. Я подумала, что если будет возможность где-то об этом сказать, я обязательно скажу, что в России диктаторский режим", - заявила актриса.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...