В СБУ повідомили про смерть першого керівника штабу АТО

Володимир Антипенко помер на 68-му році життя після тривалої хвороби.

Володимир Антипенко. Фото:уніан

21 січня в Києві поховають першого керівника штабу антритерористичного центру СБУ 67-річного Володимира Антипенка. Він помер після тривалої хвороби. Про це повідомили в прес-службі СБУ, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що створену ним модель державної системи протидії тероризму визнали однією з найефективніших у світі. І рекомендували як зразок для країн Східної Європи.

"Під його керівництвом започаткували наукову школу та новий напрям у науці міжнародного права – міжнародну кримінологію", — йдеться в повідомленні.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...