В Севастополі - спалах смертельної інфекції, є жертва: В місті таємно введено надзвичайний стан, - ЗМІ

Схоже, що каміння з неба вже сиплеться - в місті зафіксовано лептоспіроз.

В Севастополі зафіксовано спалах лептоспірозу. Фото: sprotyv.info.

В окупованому Севастополі 9 вересня сталася НП. Співробітника міськводоканалу, який працював на третьому гідровузлі і мав доступ до резервуарів з водою, госпіталізували з симптомами лептоспірозу (цю смертельно небезпечну інфекцію поширюють дикі тварини через воду). Через деякий час чоловік помер в лікарні. Є припущення, що він заразився небезпечною інфекцією, смертність від якої досягає 20%, в одному з відкритих водоймищ. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформаційний спротив.

Очевидно, саме в зв'язку з цим з 12 вересня 2016 року на підприємстві "Водоканал" таємно введено режим надзвичайного стану. Адже третій гідровузол окупованого Севастополя, де працював загиблий від лептоспірозу, є основним для міста. Його обладнання перекачує воду з Чорноріченського водосховища і забезпечує водою все місто (крім Північної частини). Розташований гідровузол в c. Сахарная Головка.

З огляду на небезпеку ситуації для городян, 12 вересня 2016 року відбулося закрите нараду "керівництва" анексованого РФ міста з керівництвом водоканалу.

На нараді вирішували, як не допустити небезпечну інфекцію в водопровід і не допустити масового зараження громадян.

При цьому співробітники міськводоканалу ще раз нагадали, що неодноразово зверталися до кримської "влади" з вимогою дати грошей на установку сучасних систем очищення води і придбання реагентів. Прохання залишилися без уваги, зате міська влада більше переймаються іншим питанням: не допустити розголошення інформації про лептоспіроз, щоб уникнути паніки серед населення і невдоволення напередодні "виборів" в Держдуму РФ.

Нагадаємо, що вже ряд європейських держав і США заявили, що не визнають ці "вибори" легітимними.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...