У Сніжному знайшли масове захоронення "іхтамнетів": Навіть імен на могилах орків немає - лише бандитські клички (фото)

Кладовище в Сніжному Донецької області - суцільна траншея, де наспіх присипають землею російських бойовиків.

Поховання орків в Сніжному. Фото: Твіттер.

У соцмережах з'являються знімки кладовища, на якому масово поховані російські військові, які воювали на сході України. Фотознімки викладені в мікроблозі "Твіттер" на сторінці "Сніжне - це Україна". Автор підкреслює, що кладовище складається виключно з російських військових, місцевих на ньому не знайти, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

"У Сніжному спочивають "ополченці" з Томська і Якутії. Перший ряд і якути - це плоди творчості ЗСУ 2014 року. Останній ряд - це 2016 вже. Він росте. Місцевих - немає. А РУСН в траншеї, це братські могили", - коментує блогер фотографії. На одному з фото можна побачити російський триколор на одній з могил.

На опублікованих знімках могили дуже схожі на єдину засипану землею траншею, яку наспіх викопали для того, щоб приховати убитих "іхтамнетів" в боях на Донбасі. Також можна помітити невірне написання кількох слів в написи на одному з надгробків - "Ні хто не забутий, ніщо не забуте".

"Разом з кожним ватником ховають буквар, тому вони такі безграмотні", - підкреслили безграмотність бойовиків гострі на язик коментатори.

Блогер задався питанням, чому родичі загиблих на Донбасі російських військових не намагаються їх знайти.

"Все думаю, невже матерям в Томську і Якутії не цікаво, куди поділися їхні діти? Ну так, присипали в Сніжному в траншеї і все. Вони ж не можуть бути круглими сиротами все".

Також автор помічає, що лише на кількох могилах вказані імена і прізвища російських військових, яких, за словами президента РФ, на Донбасі немає. В основному всі загиблі "іхтаменти" російсько-терористичних військ вказані за прізвиськами, як бандити, якими вони по суті і були.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...