В США батьки кинули свого 2-річного сина посеред вулиці і поїхали ловити покемонів

За залишення дитини в небезпеці поліція заарештувала Брента і Брайану Дейлі, а дитину передала під опіку держави.

Брент і Брайана Дейлі. Фото: Pinal County Sheriff's Office / facebook.com.

Пара з штату Арізони покинула 2-річного сина на вулиці і відправилася грати в Pokemon GO. Малюк більш ніж на півтори години залишився посеред вулиці тільки в футболці і підгузку. Пильні сусіди помітили заплакану дитину на газоні перед одним з будинків і повідомили про свою знахідку в поліцію, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Співробітники правоохоронних органів зв'язалися з батьками малюка і спробували розбудити в них почуття відповідальності за дитину, однак, було марно. Батько хлопчика Брент Дейлі разом зі своєю дружиною Брайан так захопився ловом покемонів, що на питання поліцейського про долю свого чада відповів лише "мені все одно" і кинув трубку.

Через кілька годин пара все ж вирішила повернутися за сином, кинутим посеред вулиці, але їх вже чекала розмова з поліцією. Чоловік з дружиною навперебій запевняли американських правоохоронців, що їхали тільки для того, щоб заправити своє авто газом. Після того як кілька сусідів підтвердили, що бачили їх в декількох кварталах, коли вони намагалися зловити покемонів, подружжя Дейлі не витримали і зізналися у брехні.

Окружний шериф округу Штурхав звинуватив подружжя Дейлі в залишенні свого сина в небезпеці і заарештував обох. Дитину передали під опіку держави.

Нагадаємо, що гра Pockemon Go - це гра з елементами доповненої реальності, і останнім часом вона надзвичайно популярна в усьому світі. У зв'язку з цим виникає чимало дивних, трагічних і абсурдних ситуацій, в які потрапляють люди, які грають у неї. Наприклад, в Голландії водій позбувся роботи за те, що ловив покемонів прямо за кермом автобуса, в якому було повно людей.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...