В США на аукціоні продали особисті речі легендарної Вітні Х'юстон

В останній момент перед торгами найцінніший лот - телевізійну премію "Еммі" - відкликала Академія телевізійних мистецтв і наук США.

Уїтні Х'юстон. Фото: os.colta.ru.

У Лос-Анджелесі на аукціоні продали ношені кросівки за 20 тисяч доларів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Взуття фірми Nike належало знаменитій співачці Уїтні Х'юстон. На аукціоні, який тривав з 24 по 25 червня, продавали також сценічні костюми, музичні нагороди, прикраси, навіть паспорт співачки.

Кросівки стали топ-лотом, адже саме їх Х'юстон отримала в подарунок від Майкла Джордана, баскетболіста. За меншу ціну з молотка пішло пальто Dolce & Gabbana (16 тисяч) в якому співачка кілька разів виступала. Чорно-червону куртку, постійну в гастрольному гардеробі, продали за чотири тисячі, паспорт зразка 1985 з підписом зірки пішов всього за дві тисячі.

Найціннішим лотом могла б бути телевізійна премія "Еммі", за неї розраховували отримати більше 10 тисяч. Премією нагородили Х'юстон у 1986 році на церемонії вручення нагород "Греммі".

Але її буквально перед початком аукціону відкликала з торгів Академія телевізійних мистецтв і наук США. Через суд Академія завила, що згідно із законом всі права на вручені нагороди належать їй, тому навіть після смерті знаменитості статуетку не можна продавати. Суд підтримав заяву Академії і "Еммі" повернули родині співачки.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...