"В страшном сне такого нельзя представить. Это мертвая зона": Донеччани шоковані тим, у що бойовики перетворюють "Донбас-Арену"

Вантажівки терористів постійно щось вивозять зі стадіону.

"Донбас-Арена" після "віджиму" бойовиками. Фото:Sportanalytic.com

Захоплена бойовиками в кінці лютого поточного року "Донбас Арена" виглядає сумно. Знімки були оприлюднені в пабліку "Типовий Донецьк" ВКонтакте. Терористи щось продовжують звідти вивозити, а перед входом встановлено банер недодержави, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Інновація" терористів викликала бурхливі обговорення підписників пабліку, які з гіркотою відзначили, що раніше на стадіоні проходили матчі легендарних команд, видовищні концерти, а тепер тут будуть бігати недоноски з таких же недореспублік.

Банер недодержави поставили прямо перед входом в порожнє кафе і фан-шоп "Шахтаря". Також були опубліковані знімки вантажівок, які щось вивозять з "Донбас Арени". Учасники обговорень пишуть, що окупанти вивозять те, що ще можна продати.

"Родная "Донбасс Арена" уже не будет такой прежней, как это было всего три года назад. "Прощай, Арена", "Смотрю на эти фото и плачу, в страшном сне такого не мог представить", "Это мертвая зона, здесь все мертвое, жаль…", "Обидно, что по-другому пока не будет, а ненасытные орки добьют родной Донецк, который уже превращен в выжженную смерчем пустыню", "Это жутко, ребята, больно, очень больно", - пишуть в коментарях користувачі.

Слід додати, що прапор терористів "ДНР" на "Донбас Арені" з'явився ще в середині березня. Раніше також була захоплена тренувальна база "Шахтаря", терористи вигнали всіх працівників на вулицю і поставили свою охорону. Жителі Донецька розповідають, як цинічно і підло після "націоналізації" орки вивозять все майно з захоплених об'єктів.

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...