"В Україні плекається мега-жлобство в громадських туалетах", - католицький священик обурений дозуванням паперу

Падре вважає, що ментальність часів есересер, коли туалетний папір дорівнював новорічному шампанському, пора вичавити з себе.

Туалетний папір. Фото: obozrevatel.comКатолицький священик Микола Мишовський на своїй сторінці в Facebook написав про те, що в українських громадських туалетах папір дається виключно під наглядом касирів, повідомляють Патріоти України.

"В Україні плекається мега-жлобство, в громадських туалетах папір дається виключно під пильним оком касирки. У кабінки" такий скарб "не ставлять. Якщо про це жлобство не писати та не піднімати на сміх власників публічних вбиралень - ситуація стоятиме на місці : в громадських місцях папір буде стояти тільки на касі, буде видаватися як квиток ", - написав Мишовський.

Священик вважає , що за кордоном подібна ситуація неможлива.

"Звісно, власники закладів не поважають своїх клієнтів, вони ментально застрягли в "есесері", де туалетний папір був чимось на зразок шампанського - раз на рік. Але ж тут знову - питання у гідності, а не у вартості рулону", - додав він.

У Тбілісі протестувальники поставили на місце російську пропагандистку (відео)

середа, 15 травень 2024, 12:28

Пропагандистка телеканалу Звєзда Катерина Радомська втекла від мешканців Грузії, які протестують у центрі Тбілісі проти скандального «закону про іноагентів», повідомляють Патріоти України. Як видно на оприлюднених кадрах, росіянка якраз розповідала сво...

Оце так! Організатори "Євробачення" оштрафували українську делегацію за футболки з принтом про захисників "Азовсталі"

середа, 15 травень 2024, 11:24

Організатори Євробачення-2024 оштрафували українську делегацію за футболки з принтом, що містив заклик звільнити захисників Азовсталі з російського полону. Про інцидент з футболками розповіла українська артистка Аlyona Аyona у себе в Instagram. «Ми зна...