В Україні почали виробляти унікальні протези (відео)

На думку іноземних експертів, український продукт нічим не гірше закордонного.​

Унікальний протез. Скріншот

В Одесі презентували унікальні протези українського виробництва - колінні вузли для всіх ступенів мобільності. Про це йдеться в сюжеті "7 каналу", повідомляють Патріоти України.

Тестував продукт колишній учасник АТО, який втратив праву ногу під час війни на Донбасі. Практично всі комплектуючі таких протезів роблять в Україні. Вони значно поступаються в ціні закордонним аналогам, при цьому більш мобільні і мають ряд переваг.

"Наприклад, український продукт легше дорогого британського протеза практично в два рази. А сама розробка нового вузла дозволяє державі закуповувати протези високого класу практично для всіх нужденних", - йдеться в сюжеті.

Також виготовлення протезів допоможе стимулювати вітчизняного виробника. Адже, на думку іноземних експертів, український продукт нічим не гірше закордонного.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...