В Україні презентують проект, присвячений красі та унікальності нашої рідної мови (фото)

Узявши за основу українські літери та їхнє поєднання, дизайнер створив оригінальні футболки, кошти від продажу яких підуть на допомогу ВІЛ-позитивним дітям

Проект створення унікальних футболок присвячений українській мові. Фото: "Українська правда"

До Дня української писемності та мови, який відзначається 9 листопада, проект Fashion AID Фонду “АнтиСНІД” випустив колекцію футболок, присвячених унікальності, красі та сексуальності української мови. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на “Українську правду”.

Колекцію “Твоя мова” презентували спільно з інтернет-виданням “Українська правда. Життя”. Футболки створив дизайнер Святослав Кобзенко, який втілив свою ідею, узявши за основу українські літери та їхнє поєднання. Усі зібрані від продажу кошти будуть спрямовані на допомогу ВІЛ-позитивним дітям.

“5 футболок розкривають особливості української мови, позиціюючи її як сучасну, модну, привабливу і сексуальну: “Є – вона чутлива, твоя мова”, “Ін – вона модна, твоя мова”,”І – вона унікальна, твої губи”, “Ьо – вона м’яка, твоя мова”,”Ґ – вона вибухова, твоя мова”, – розповідає видання.

Концепт “Твоя мова” Святослав Кобзенко створив 13 років тому, беручи участь у конкурсі соціальної реклами. Тоді цю ідею втілили як серію білбордів для кампанії зовнішньої соціальної реклами.

Fashion AID – благодійний інтернет-магазин, який дозволяє будь-якій людині зробити свій внесок у допомогу ВІЛ-позитивним дітям та боротьбу з епідемією ВІЛ/СНІДу в Україні.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...