В Україні відзначається День ВМС, президент вже привітав військових

Порошенко сьогодні візьме участь в урочистих заходах з нагоди Дня Військово-морського флоту України, які проходитимуть в Одесі.

Сьогодні в Україні відзначається День Військово-Морських сил Збройних сил України. Президент України Петро Порошенко вже привітав військових з Днем ВМС у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Вітаю Військово-Морські Сили України зі святом! Дякую за патріотизм, мужність та відданість!", написав він.

А в Одесі розпочинається урочисте святкування Дня ВМФ України. О 9 ранку урочисто підняли Військово-морський прапор на кораблях і катерах флоту, повідомляє 7-й канал.

У заході взяли участь особовий склад, керівництво Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗС України, Командування ВМС України. Крім того моряки поклали квіти і вінки на воду. Далі на морвокзалі будуть відбуватися інші урочисті заходи.

У них візьме участь і Президент України Петро Порошенко. Він вручить державні нагороди.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...