В Україні вирує стихія: На Харківщині блискавка вбила дитину, а в Чернівцях злива перетворила місто в маленьку Венецію

12-річний хлопчик, що приїхав погостювати до бабусі, помер на місці, а в Чернівцях люди особливо не постраждали.

Чернівці накрило потужною зливою. Фото: zn.ua.

Такого сильно дощу в Чернівцях не було давно, місцеві навіть не пригадують, щоб їхнє місто так сильно заливало. Всього за кілька годин вчора, 15 червня, місто стало схоже на Венецію, у воді опинилися дороги, зупинки, тротуари. Потоки брудної води залили Чернівці повністю, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Спочатку йшов звичайний дощ, як пишуть користувачі соціальних мереж, але потім почалася справжня злива. І всього за кілька годин місто повністю пішло під воду. Багато районів Чернівців стихія залишила без світла, не працював Інтернет, в деяких районах падали дерева.

Автомобілі навіть не намагалися рухатися, водії кинули свої транспортні засоби прямо там, де їх застав дощ, і покірно під навісами або ж у магазинах чекали, коли все закінчиться.

Обійшлося без людських жертв, чого не скажеш про Харківську область, де від удару блискавки загинула дитина.

Надзвичайна подія сталася в Варварівці. Загинув 12-річний хлопчик, його друг вижив, але отримав травми.

Трагедія трапилася о 15:00. Діти гралися у дворі, через деякий час їх виявила бабуся. За її словами, онук, який приїхав з Харкова на канікули, помер на місці.

На Україну насувається сильне похолодання, температура впаде до -3°, - синоптик

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:38

В Україні очікується доволі сильне та тривале похолодання, передають Патріоти України з посиланням на синоптика Ігоря Кібальчича. "У першій декаді відбудеться відчутне похолодання, яке триватиме орієнтовно до середини місяця, після чого температура поч...

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...