В житловому будинку столиці вибухнула граната: чоловіка розірвало на частини

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Вбивство".

Вибух гранати. Фото: Інформатор.

У суботу о 21:45 в будинку на проспекті Свободи в Подільському районі столиці прогримів вибух, в результаті якого загинув чоловік. Його особа встановлюється. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Правоохоронці, які прибули на виклик, побачили на першому поверсі будинку і поряд з під'їздом частини тіла невідомої людини. На місці експерти також знайшли предмет, схожий на чеку гранати і численні металеві осколки. Все це спрямовано на експертизу. У загиблого не було при собі документів, тому його особа поки встановлюється", – розповіли в Головному управлінні національної поліції в Києві.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК (Умисне вбивство вчинене способом, небезпечним для багатьох осіб). Обставини події з'ясовуються.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...