Вагітна Ольга Фреймут показала животик у червоній сукні (фото)

Відома телеведуча чекає дитину.

Ольга Фреймут під час зйомок проморолика. Фото: ivona.bigmir.net

Несподіваною новиною виявилася вагітність Ольги Фреймут. Вона навіть передала роль ведучої шоу «Голос країни» своїй колезі Каті Осадчій, але все одно продовжує працювати над новим проектом - «На ножах». Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

І ось зовсім недавно в інтернет потрапили фото зі зйомок проморолика проекту, на яких видно кругленький живіт Фреймут. Треба визнати, вагітність Ользі до лиця. І до сукні ... І взагалі дуже їй личить.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...