Валіза з розчленованим трупом: На Київщині виявили жахливий "багаж"

На Київщині у місті Фастів жінка з собакою виявила валізу з розчленованим тілом, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції Київщини.

Валіза знаходилася поблизу залізничної колії. На місці події працювали слідчо-оперативна група Фастівського відділення поліції, кінологи, криміналістична лабораторія.

Під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій за кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві та розчленуванні тіла своєї співмешканки. Ним виявився 41-річний непрацюючий місцевий житель.

Як розповів затриманий, під час розпиття алкогольних напоїв між ними виникла сварка, в результаті якої він вдарив жінку по голові. Коли зрозумів, що співмешканка мертва, вирішив позбавитися тіла, розчленувавши його сокирою та ножем.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели обшук та вилучили предмети, що вказують на безпосередню причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі призначені всі необхідні експертизи, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...