Вам і не снилося: У Канаді жінка зірвала джек-пот в $4 мільйони

Виграшна комбінація Ользі Бено приснилася уві сні - ще в 1989 році.

Переможниця лотереї. Фото: ВВС.

Мешканка канадської провінції Нова Шотландія виграла в лотерею близько чотирьох мільйонів доларів. Вона стверджує, що виграшну комбінацію цифр побачила уві сні в 1989 році, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ольга Бено з міста Істерн Пасседж виграла джекпот в середині грудня. Сума виграшу склала 5,3 млн канадських доларів (3,9 млн американських доларів). До цього моменту Ольга Бено вже 27 років купувала лотерейні квитки, які заповнювала однією і тією ж комбінацією цифр. Ці цифри, за словами Бено, наснилися їй в травні 1989 року.

"Я знаю числа напам'ять, і мені здалося, що після розіграшу я побачила їх на телеекрані, але у мене не дуже хороший зір, тому я просто вирішила про це забути", - розповіла переможниця.

На наступний день Бено розмовляла по телефону з сестрою, переглядаючи газету. В кінці випуску вона знову побачила щасливу комбінацію цифр.

"Здається, я виграла в лотерею. Вона відповіла: "Передзвони, коли перестанеш брехати", - переказала Бено розмову з сестрою, яка знала про її хобі.

Майже десять років тому у Ольги Бено діагностували рак. Щоб боротися з хворобою і профінансувати терапію жительці Канади довелося продати будинок. На частину виграних грошей вона планує знову перебратися з зйомного будинку у власний.

Заявив, що його "спровокували": Суд оштрафував на 17 тис. чоловіка з Кіровоградщини, який показав поліції статевий орган

вівторок, 16 квітень 2024, 17:57

Чоловіка з Кіровоградської області оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він показав поліції свій статевий орган. Той заявив, що його "спровокували", передають Патріоти України. Про це йдеться у вироку Новгородківського районного суду Кіровоградськ...

Ситуація складна: Вчений пояснив, чому в Україні мало чоловіків від 18 до 30

вівторок, 16 квітень 2024, 17:50

Покоління чоловіків, яким зараз 25-30 років є в Україні найменш чисельним, а саме вони могли б більш ефективно захищати нашу країну від ворога. Про це експерти заговорили після того, як було зменшено призовний вік від 27 до 25 років. Вчені підтверджуют...