"Ватники" в тилу: У Луцьку в місцевому коледжі з'явилися георгіївські стрічки (фотофакт)

​У навчальному закладі студенти помітили заборонений в Україні символ, який вивісили до свята 9 травня.

Фото:Fаcebook

У Луцьку Волинської області до Дня перемоги, який відзначають 9 травня, місцевий коледж "прикрасили" забороненими георгіївськими стрічками. Про це розповів житель Луцька Олександр Дмитрук на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Він також опублікував відповідні знімки. "Ось такі фото надіслали нам студенти із забороненими георгіївськими стрічками і серпами і молотами, висіли сьогодні в коледжі технологій бізнесу і права Східноєвропейського університету", - повідомив він.

"Вирішили прийти і на власні очі побачити ці совкові приписи. Так. Чи дійсно вони там були, їх вивісила викладач на прізвище Ревуцька, яка, за словами студентів, має ватяні і совкові погляди", - розповів він.

"Хочу відзначити, що в цілому керівництво коледжу відреагувало миттєво, і відразу зняли ці заборонені законом символи", - підкреслив активіст.

"Будемо звертатися до всіх, кого можна, щоб покарати таких викладачів, тому що чим далі від Революції і війни, тим частіше такі випадки, навіть в такому місті як Луцьк", - зазначив він.

Користувачі мережі відреагували на новину коментарями:

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...