"Ватница-сепарша" и врач с "патриотическим" шприцем: Поранених українських бійців відвідав різдвяний вертеп "на новий лад" (відео)

Небайдужі громадяни влаштували для вояків свято прямо у лікарні.

Волонтери влаштували свято для поранених бійців. Фото: скріншот з відео.

У військовому госпіталі Дніпропетровська, де лікуються українські бійці із зони АТО, волонтери провели акцію "Дніпровська коляда-2016, організувавши для солдатів різдвяний вертеп "на новий лад". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

До традиційного дійства з народними героями -" кізочками ", "чортом" і "ангелом" - дніпропетровські колядники додали нових, але відомих персонажів: "ватніцу-сепаршу", "царя в короні з кремлівської стіни", лікаря з "патріотичним" шприцом і т.д. Перемогу "світлих" сил над "темними" бійці вітали посмішками та оплесками. Також волонтери роздавали солдатам солодкі подарунки та власноруч виготовлені обереги.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...