Важко не погодитися: Російський історик назвав "дурнями" проросійських активістів у Криму

У планах Москви ніколи не було намірів зробити якусь державу або територію кращою, вважає Олег Панфілов.

Олег Панфілов. Фото:www.profi-forex.org

Населення окупованого Росією Донбасу та Криму буде жити в злиднях, адже в планах РФ немає намірів зробити життя людей з цих регіонів краще. Про це в інтерв'ю Апострофу заявив грузинський політолог, професор Тбіліського Державного університету Ілії Олег Панфілов, передають Патріоти України.

"Росія і не збиралася їх врегулювати (конфлікти в невизнаних республіках, - ред). Те ж буде з Донбасом і Кримом. Я був на півострові 5 або 6 років тому і бачив кілька проросійських мітингів.

Тоді мені хотілося підійти до цих дурнів і сказати, що якщо вони захочуть в Росію, то будуть жити в злиднях, як в Абхазії або інших квазіформуваннях.

Коли говорять про велику роль Росії в світі та її важливість у врегулюванні міжнародних конфліктів, я завжди ставлю запитання: "Чи є країна або регіон, які знаходяться в дружніх відносинах з РФ, або ж захоплені нею, які згодом стали жити краще?"

Ні. Жодної. У планах Москви ніколи не було намірів зробити якусь державу або територію кращою", - упевнений історик.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...