Важко поранили у "пікантні місця": У Москві напали на топ-чиновника

Російські ЗМІ стверджують, нібито через поранення сідниць Олексій Мікеров потрапив до реанімації.

Нападник чомусь вдарив високопосадовця саме у сідниці. Фото: соцмережі.

У Москві 31 жовтня невідомий напав на главу апарату префектури Північно-Західного адміністративного округу Олексія Мікерова. За даними Telegram-каналу Mash, зловмисник підійшов до нього ззаду і вдарив ножем, передають Патріоти України.

Усе сталося, коли Мікеров підходив до свого будинку. "Злочинець встиг утекти. Поліцейські розшукують хлопця в капюшоні. Мікеров із двома пораненнями в сідниці – у лікарні, перебуває в реанімації", – йдеться в повідомленні.

Як розповіли в прес-службі управління столичної поліції РФ у коментарі ТАСС, напад стався в під'їзді будинку 61/1 на Привільній вулиці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...