Важливо: Синоптик розповіла, яка погода буде на День Незалежності

Чи не зіпсує дощик українцям свято?

Ілюстрація: ФБ

"24 серпня. День Незалежності. Погода. Київ. Вранці на час параду - сонячно та прохолодно, +14+17 градусів, вітер західний, поривчастий. Впродовж дня збільшиться хмарність,є ймовірність невеликого дощу. +18+20 градусів. Але прояснення гарантовані. До вечора вітер стихатиме", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Наталя Діденко, передають Патріоти України, і продовжує:

Західні області. Місцями невеликий дощ, у Тернопільській та Хмельницькій областях - до помірних опадів. Вдень +16+21 градус. Північні області - дощ чергуватиметься із проясненнями. +16+21 градус.

Центральні області . Без опадів, на Вінниччині та Полтавщині є ймовірність невеликого дощу. Температура повітря від +17 до +24. Найхолодніша - Вінницька область. найтепліша - Дніпропетровська.

Східні області.Харківська - із невеликим дощем, Донецька, Луганська - без опадів. +20+25 градусів. Південні області та Крим. Суха сонячна погода. +22+27 градусів.

День Незалежності - це наша гідність, щастя, самодостатність, краса, здобуток особистий та спільний, щоденна радість та щоденна тривога за себе та за інших. Особливо за інших. Бо лише коли ми робимо щасливими інших, ми робимо щасливими себе. Хай наша люба Україна завжди буде щасливою".

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, чого чекати українцям цього тижня.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...