Важливо: В Україні змінили максимальну швидкість руху авто в населених пунктах

Зміни почнуть діяти з 1 січня 2018 року.

Ілюстрація: izvestia.kiev.ua

Кабінет міністрів України вніс зміни в Правила дорожнього руху, якими обмежив максимальну швидкість в населених пунктах до 50 км/год, повідомляють Патріоти України.

Раніше максимальна швидкість досягала 50 км/год.

Варто відзначити, що таке обмеження діє в більшості країн Європи. При цьому вчені довели, що при ДТП на швидкості 50 км/год шанси вижити у пішохода набагато вище, ніж при швидкості авто 60 км/год.

Нагадаємо, раніше старший інструктор центру контраварійної підготовки "Альфа-Щит" Сергій Гільов розповів про те, безпечно керувати автомобілем під час ожеледиці.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...