Вбивство 15-річної школярки на Донбасі: Бабуся загиблої несподівано звинуватила ЗСУ (відео)

Сюжет зі звинуваченнями на адресу України показали на каналі "1+1".

Скріншот

Бабуся 15-річної Дарини Каземірової, яка була вбита під час обстрілу селища Залізне Донецької області, стверджує, що снаряд прилетів в їх будинок нібито від Збройних сил України, а не терористів "ДНР". Про це жінка заявила в коментарі телеканалу ТСН, який так і подав її слова в своєму сюжеті, повідомляють Патріоти України.

На це також звернув увагу колишній редактор каналу, журналіст і історик Вахтанг Кіпіані, який вважає, що ТСН повинні били вирізати слова жінки з сюжету.



"Я більше трьох років працював редактором ТСН. І, якби вчора довелося б готувати матеріал до ефіру, то, не вагаючись, вирізав би слова матері, це дебільне "ватне" твердження про те, що стріляли "свої". Це не цензура, а гігієна і елемент національної безпеки. Не можна давати в ефір, дивляться мільйони людей, подібну повну нісенітницю, хто б її не сказав", - прокоментував Кіпіані ситуацію.

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...