Вбивство Нємцова: З'явилося відео свідчень подруги російського опозиціонера про останні години його життя

Анна Дурицька по годинах розповіла про події того трагічного вечора.

Анна Дурицька. Фото: скрін відео

Українська модель Анна Дурицька через день після вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова в кабінеті слідчих розповіла про події того трагічного вечора. На ексклюзивних кадрах, які публікує Life.ru, дівчина поетапно виклала кожну годину останнього дня життя відомого політика і детально описала, як Нємцова розстріляли у неї на очах, передають Патріоти України.

За словами Дурицької, в той день політик разом з водієм зустрів її в аеропорту Шереметьєво, після чого вони поїхали в квартиру Нємцова на Малій Ординці.

"Ми приїхали додому, пробули кілька годин, нічим таким не займалися, я сходила в магазин за продуктами і в аптеку, потім повернулася, - розповіла Анна. - Далі ми вийшли з під'їзду, я сіла в автомобіль "Рендж Ровер" і поїхала в спа на вулиці П'ятницькій, а Борис пішки пішов на "Ехо Москви" ... ми домовилися, що я дочекаюся його в ГУМі. Після вечері ми вийшли звідти і пішли в сторону будинку".

На допиті дівчина вела себе стримано і розповідала про те, що трапилося лаконічно. Вона зізналася, що не відразу зрозуміла, що сталося вбивство.

"Пройшовши половину моста, я почула удари. Подумала, що під ногами вибухають петарди. Потім тільки побачила, що Борис падає і після 5-6 пострілів зрозуміла, що сталося. Від цього місця швидко поїхав автомобіль світло-сріблястого кольору", - розповіла дівчина .

До слова, під час слідчих дій Дурицька повторила маршрут останньої прогулянки з Нємцовим: від під'їзду елітного будинку на Малій Ординці вона вирушила в ГУМ, а для надання свідчень зупинилася на Великому Москворецькому мосту.

Під час повторного спілкування зі слідчими вона також була стримана. Емоції взяли верх тільки в той момент, коли Анна виявилася у ГУМі, після виходу з якого на її очах був убитий Борис Нємцов.

"Я ходила по магазинах, потім чекала Бориса в ресторані Bosco Cafe, там ми провели приблизно півтори години, вийшли звідти з центрального виходу і пішли до Великому Москворецькому мосту", - повторила Анна, але вже тремтячим голосом і зі сльозами на очах.

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...