Вбивство очевидне: Під Кременчуком знайшли мертвим бізнесмена

Тіло чоловіка знаходилося в багажнику припаркованого автомобіля Hyundai Santafe.

Увечері в четвер, 31 січня, під Кременчуком (Полтавська область) знайшли автомобіль Hyundai Santafe, в якому виявлено тіло чоловіка. Про це повідомляє прес-служба поліції України в Полтавській області, передають Патріоти України.

Автомобіль був припаркований на трасі "Олександрія-Кременчук". "На місце події виїхала слідчо-оперативна група і встановила, що в автомобілі знаходиться труп 55-річного місцевого приватного підприємця з явними ознаками насильницької смерті. За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)", - йдеться в повідомленні .

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...