Вбивство Павла Шеремета: Очевидці розповіли подробиці загибелі журналіста

​Після вибуху журналіст ще був живий - про смерть повідомили після того, як його забрала швидка.

У Києві вбито Павла Шеремета. Фото: sputnik-georgia.ru.

Після вибуху машини журналіст Павло Шеремет був живий. Його ноги були сильно затиснуті, проте він дихав і подавав ознаки життя. Про це ЗМІ розповів офіціант одного з ресторанів, який підбіг до авто після вибуху, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами очевидця, ноги Шеремета були сильно затиснуті в автомобілі. Тільки коли його забрала швидка медична допомога, стало відомо про смерть.

Ще один свідок трагедії Кирило каже, що в момент НП пив каву з друзями на балконі. Від вибухової хвилі будівля здригнулася. Деякий час молоді люди не розуміли, що сталося: машини від них закривав білборд. Через кілька миттєвостей свідки побачили полум'я і дим.

"Пожежа була дуже сильна, машину потрібно було відразу гасити ... Швидка і поліція під'їхали через якийсь час", - каже хлопець.

Ще один свідок Олексій каже, що машина підірвалася як тільки зупинилася на перехресті. Водія витягнули з авто очевидці і поклали на землю У Шеремета почалася агонія і конвульсії. Обличчя було дуже блідим.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...