Вбивство співробітника УДО у Києві: Подробиці життя підозрюваного боксера Очеретяного (фото)

Всього на професійному рингу боксер провів 10 боїв. Дев’ять з них він виграв.

Петро Очеретяний. Фото: соцмережі.

2 січня близько 22.30 Петро Очеретяний вигулював собак біля ЖК Французький бульвар у Києві. В результаті конфлікту з чоловіком, який під’їжджав на авто до парковки, Очеретяний завдав йому смертельного удару в голову. Пізніше стало відомо, що вбитого звуть Василь Хмелюк і він є співробітником УДО. 3 січня поліція оголосила в розшук Очеретяного та дала його прикмети і фоторобот. Увечері цього ж дня підозрюваний з’явився у відділення. Сьогодні Очеретяний отримав підозру у справі про вбивство Василя Хмелюка. Йому загрожує від 7 до 15 років в’язниці. Патріоти України пропонують вам дізнатися деякі подробиці із життя боксера, який неочікувано став вбивцею.

Петро Очеретяний – біографія

Петро Очеретяний народився 27 серпня 1982 року в Києві. Навчався в Національному університеті фізичного виховання і спорту.

Після закінчення навчання він став професійним боксером і виступав у першій важкій вазі до 90,7 кг.

Перший бій він провів 20 березня 2005 року в Києві, перемігши Олександра Курманова.

Всього на професійному рингу він провів 10 боїв. Дев’ять з них він виграв.

Програв один бій Гжегожу Сошинскому 3 червня 2006 року в місті Остроленка (Польща).

У 2009 році закінчив спортивну кар’єру. 24 серпня на Центральній площі в Узині провів останній бій і переміг білоруського боксера Дмитра Адамовича.

У Очеретяного є брат-близнюк Павло, який теж є професійним боксером. Він також закінчив кар’єру.

Павло провів на два поєдинки менше, але без поразок.

Петро Очеретяний – фото

Петро Очеретяний – профіль у Facebook

У соцмережі Facebook є аккаунт, зареєстрований ймовірно Петром Очеретяним. На аватарці профілю стоїть фотографія собаки породи мастиф. Собаку такої породи Очеретяний вигулював перед вбивством Хмелюка.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...