Вбивство у Києві: Стало відомо ім'я розстріляного бізнесмена

​Загиблий отримав чотири вогнепальні поранення і помер по дорозі до лікарні.

Жертвою зловмисника став ресторатор з Одеси. Фото:ТСН

Розстріляним у Києві бізнесменом виявився ресторатор з Одеси Олександр Ряжев. Про це повідомляє ТСН, ім'я та прізвище вбитого також підтвердили в поліції, передають Патріоти України.

Судячи з повідомлень ЗМІ, Ряжев був власником ресторану "Вітрина". У 2006 році у нього виник конфлікт з орендодавцем, який відмовився продовжувати договір оренди з рестораном.

Олександр Ряжев отримав чотири вогнепальні поранення, він помер дорогою до лікарні. Разом з ним у машині були двоє його дітей – 5-річний син Дмитро і 8-річна донька Настя. Вони з вогнепальними пораненнями були доставлені в лікарню.

Як повідомлялося раніше, ввечері, 8 березня, у Києві невідомий розстріляв чорний Mercedes, у якому перебували чоловік та двоє дітей. Подія сталася у Голосіївському районі Києва. Чоловік із дітьми повертався додому і вже біля будинку невідомий зробив у їхній бік шість пострілів, ймовірно – із пістолета Макарова.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...