Вбивство у пологовому відділенні: Є версія, що київського підприємця навмисно заманили у лікарню

Загиблий займався бізнес-тренінгами та валютними операціями у тіньовому секторі економіки

Помста чи пограбування? Євген вчив людей зароблянню грошей через інтернет. Фото: "Вконтакте"

Підприємця Євгена Д., якого 5 вересня вбили у Київській обласній лікарні, могли навмисно заманити до медзакладу. Таку версію розповіли джерела у правоохоронних органах, пише "Обозреватель", повідомляють Патріоти України.

Офіційно у головному управлінні Нацполіції В Києві повідомили, що причиною вбивства було пограбування. Але, в той же час, у кишенях жертви знайшли 10 тисяч доларів. Свідки кажуть: вбивця втікав, тримаючи барсетку, яку забрав у загиблого.

"Возможно, злоумышленник (или злоумышленники) знал, что у мужчины была при себе значительная сумма денег. Не исключен вариант, что Евгений хотел обменять имеющиеся у него доллары на гривни по выгодному для себя курсу и разместил предложение в интернете (по данным полиции, мужчина занимался валютными операциями в теневом секторе экономики).

Убийца же мог связаться с мужчиной и, чтобы не вызывать подозрений, назначить ему встречу в людном месте, коим он посчитал отделение столичной областной больницы, где после и совершил убийство. Не исключено, что изначальной целью преступника было ограбление, а огонь он открыл, когда предприниматель попытался оказать сопротивление.", - пише видання.

Вбивця - чоловік 40-50 років, високий, худорлявий, був одягнений у темні джинси та футболку. Жертва - підприємець, вчив клієнтів зароблянню грошей у інтернеті, мав бізнес-центр ІТ-технологій та фінансових послуг на Інститутській вулиці в столиці. Сам він з Вінниці. В нього лишилася неповнолітня донька.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...