"Вчора ми зробили Трампа 45-м президентом США": У мережі з'явилася пародія на Путіна (відео)

"Я обіцяю, що буду піклуватися про Америку. Це найдорожча річ, яку ми купили", - говорить псевдоПутін з голим торсом.

"Росія буде піклується про американців". Скріншот.

Комедійне шоу Saturday Night Live спародіювало звернення президента Російської Федерації Володимира Путіна до американців, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Вчора ми зробили Дональда Трампа 45-м президентом Сполучених Штатів", - заявив в ефірі програми актор Бек Беннетт з російським акцентом і оголеним до пояса торсом.

В ефірі шоу з вуст "Путіна" також прозвучали слова про те, що Росія буде дбати про американців.

"Багато американців скептично налаштовані щодо Трампа ... Багато росіян були також скептичні і щодо мене, але сьогодні ніхто не висловлює ніякого невдоволення", - заявив "Путін" в ході передачі.

Автори шоу також показали нібито середньостатистичну мешканку Росії, яка, читаючи свою промову з листочка, висловила захоплення своїм "президентом".

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...