Вчителі в британській школі Greasley Beauvale primary school ставлять оцінки батькам

Таким чином педагоги оцінюють внесок батьків в успішність дітей і ступінь їх участі в житті школи.

Батьки учнів Greasley Beauvale primary school отримують оцінки. Фото: Geograph.

В одній з початкових шкіл Великобританії викладачі ставлять оцінки батькам залежно від того, наскільки активно вони беруть участь у шкільному житті та як допомагають своїй дитині з навчанням. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У початковій школі Greasley Beauvale primary school в місті Ньюторпі вчителі ставлять оцінки не тільки дітям, а й їхнім батькам, в залежності від того, який внесок вони вносять в успішність свого чада, чи допомагають йому з виконанням домашніх завдань і наскільки активно беруть участь у шкільному житті .

Викладачі сподіваються таким чином привернути увагу батьків до навчального процесу і мотивувати їх частіше відвідувати батьківські збори.

Як відомо, оцінювальна шкала складається з букв A, B, C, D, де А є найвищою оцінкою, що означає максимально активну участь батьків у шкільному житті дитини, а D, відповідно, - це мінімальна участь або її повна відсутність.

Цікаво, що система оцінювання батьків діє в школі з 2011 року, і нещодавно організація Ofsted (Британський комітет з стандартам в сфері освіти) відзначила її ефективність.

Глава організації сер Майкл Вілшоу сказав, що діти, чиї батьки отримують оцінки A і B дійсно вчаться набагато краще за своїх однолітків, батьки яких отримують всього C і D. Ця градація дозволяє дорослим поглянути на проблему успішності дітей під іншим кутом зору і шукати проблему в собі, а не в дитині.

"Нелегко сказати дорослій людині, що його дитина страждає через нестачу його уваги", - вважає Вілшоу.

Багато батьків не задоволені новою оціночної системою в школі і не хочуть отримувати позначки, так як це принижує їх гідність і змушує відчувати себе ніяково.

"Одна справа, коли ваша дитина отримала погану оцінку. А тепер вони надумали відкрито соромити ще й батьків. Я намагаюся не звертати на це уваги, але мене страшенно дратує, що вони там в учительській сидять і оцінюють нас", - заявила мати одного з учнів.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...