Вчителька з Кропивницького потрапила у топ-50 викладачів світу (фото)

Анна Дудич – єдина представниця України у фіналі.

Анна Дудич. Фото: globalteacherprize.org

Вчителька гімназії імені Тараса Шевченка у Кропивницькому потрапила у рейтинг 50 найкращих педагогів світу. Викладачка англійської Анна Дудич може виграти "Нобелівську премію для вчителів" та мільйон доларів, йдеться на сайті нагороди Global Teacher Prize. Про це повідомляють Патріоти України.

Анна Дудич з Кропивницького – єдина представниця України у фіналі. У профілі йдеться, що її підхід у викладанні базується на учнівських проектах та застосуванні новітніх технологій, зокрема системи Google Class.

Вчителька також налагоджує стосунки з іноземними партнерами, будучи одним із керівників програми STEM, координатором eTwinning, вона має статус Microsoft Expert Educator та була вчителем року в Україні. Найращих учителів організатори міжнародного конкурсу обирали з більш ніж 20000 претендентів із 179 країн.

"Нобелівська премія для вчителів", Global Teacher Prize, існує вже третій рік і визначає педагога, який зробив свій внесок у професію. Нагородження переможців відбудеться в березні в Дубаї.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...