"Ведьма все молодеет, под пуйла ботоксного косит": Українців розлютило нове фото співачки-зрадниці

Таісія Повалій. Фото: viva.ua

Народна артистка України, колишня народний депутат від "Партії регіонів" і наближена до екс-президента України Віктора Януковича скандальна естрадна співачка Таїсія Повалій, яка відвідала Київ на новорічні свята, потрапила під шквал критики в мережі, повідомляють Патріоти України.

Негативні коментарі про артистку з'явилися під її фотографією на сторінці українського політолога Олексія Голобуцького в соціальній мережі Facebook.

Так, він висміяв фотографію, опубліковану в Instagram-акаунті Повалій, з підписом "жизнь удалась". У кадрі співачка відображена, лежачи в одязі та взутті на дивані.

"Життя вдалось!" Ну, от якось так вони там і уявляють собі "вдале життя". Кремлівські бл... і, сееер!.."- написав Голобуцький.

Підписники Голобуцького також розкритикували безглузду фотографію Повалій. "Оце вже, запити, все-таки, скромні виявилися, всього лише - не роззуватися, лежачи на дивані...", "Відьма все молодіє, під пуйла ботоксного косить", "А пляшечка, напевно, від глоду", - пишуть коментатори.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...