Величезні втрати: Окупанти не випускають медиків з Донецька

Таким чином, окупанти прагнуть зберегти в таємниці дані про свої втрати на лінії фронту, намагаючись обмежити поширення інформації, яку розповсюджують серед знайомих і родичів медичні працівники.

Ілюстрація:http://www.unn.com.ua/

Керівникам і персоналу медичних установ Донецька заборонено виїжджати за межі міста аж до особливої вказівки ватажків окупантів. Паралельно "МГБ ДНР" проводить роботу з родичами поранених і загиблих найманців. Про це написав у своєму Facebook нардеп, координатор "ІС" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

Згідно з повідомленням, терористи не випускають донецьких медиків за межі міста. Таким чином, окупанти намагаються зберегти в таємниці дані про свої втрати на лінії фронту. Виїхати із захопленого Донецька медики зможуть виключно після особливої вказівки ватажків "республіки", проте навіть приблизна дата такого розпорядження не вказана.

"Одночасно "МГБ ДНР" намагається боротися з поширенням інформації про кількість поранених і знищених бойовиків, яку поширюють серед знайомих і родичів медичні працівники: проведено ряд "профілактичних бесід", винесені попередження", - йдеться в повідомленні Тимчука.

Тим часом на території прифронтових Київського і Куйбишевського районів Донецька місцева "поліція" раптово збільшила число патрулів. Сепаратисти перевіряють документи у всіх городян, які пересуваються по місту. Крім цього, "патрулі" отримали право відкрити вогонь на поразку в разі порушення "комендантської години".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...