Велика політика, або Піар на крові: "Нардеп Ігор Мосійчук опублікував фото з мого посту і інформацію без посилання на автора. Я написала зауваження, однак реакції жодної", - волонтер

Нардеп із фракції Ляшка дійсно демонструє енциклопедичну обізнаність і оперативну реакцію на різні резонансні факти по країні. Обличчя в телевізорі для політиків дуже дорого коштують. Чи завжди це коректно?

Вікторія Балицька. Фото: Фейсбук.

"Нардеп Ігор Мосійчук опублікував на своїй сторінці у фб фото з мого посту і інформацію, здобуту мною з моїх джерел, без посилання на автора. Тобто видав мою інтелектуальну власність за свою. Я написала зауваження у нього під постом, однак реакці жодної. Ок. Опишу тоді окремо", - заявила обурена журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжила:

"Долучаю скріни обидвох постів. Мій написаний вчора ввечері. Деяка інформація була актуальною саме станом на вчорашній вечір. Наприклад, інформація про те, що медики намагаються мутити. Це була інформація здобута суто мною у моїх джерел. Депутат сьогодні її видає за свою у теперішньому часі. Хоча вона навіть не актуальна вже. Кількість проміле. У мене подано 1,5 - те що було відомо мені вчора. Сьогодні поліція подала офіційно іншу цифру: 1,6 проміле.

Ну, і саме головне - це прізвище водія. Його вчора дізналася і оприлюднила я. І потім у неті пошукала якусь інформацію про депутата. В декларації почитала , що працює він у районній лікарні. Поліція ж в сьогоднішній офіційній інформації прізвищ не подає.

Пан Мосійчук подає свій текст так, наче то він усе з’ясував)) Загалом поміняти трохи речення, слова попереставляли, поміняти їх і вуаля! Зворушливо. Ну, і фото! Оте верхнє фото - це фото з мого посту, отримане від мого джерела. Ще й обрізане мною, бо надто багато асфальту було на передньому плані і я його трохи обрізала) таке ж обрізане і в нардепа в пості)).

Ви дістали можливість пафосно ганьбити політичного опонента та піаритися. Звісно, вбивство людини в п’яному стані не йде в ніяке порівняння із крадіжкою інтелектуальної власності (а саме її ознаки я бачу). Але теж репутаційно б’є по вашій партії. Олег Ляшко чи ні?

Я тільки за розголос. І спеціально пишу такі пости щоб сайти майсимально це поширили, щоб негідники мали менше шансів на відмазування, але інформаційної гігієни ніхто не відміняв. Сайти завжди вказують посилання на автора. Користувачі фб теж вказують посилання. Це нормально і природньо, бо автор проробив якусь роботу. Не очікувала такого від народного депутата. Сподіваюся, це випадково сталося.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...