"Вернуть границы СССР!": Жириновський зібрався на вибори в Держдуму, щоб захистити "принижених" росіян

Лідер ЛДПР пояснив партійні гасла тим, що мільйони росіян, на його думку, були "вигнані" з Середньої Азії, Кавказу, України та Прибалтики.

Володимир Жириновський. Фото:vikna.if.ua

Ліберально-демократична партія Росії йде на вибори в Держдуму з гаслами "Досить принижувати росіян", "Повернути кордони СРСР", а також "Вставай, велика Росіє". Їх оголосив лідер політсили Володимир Жириновський, виступаючи на партійному з'їзді в Москві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Він пояснив ці гасла тим, що мільйони росіян, на його думку, були "вигнані" з Середньої Азії, Кавказу, України та Прибалтики. Лідер ЛДПР заявив також, що територію Росії не можна ділити за національним принципом. Головним принципом устрою країни, як він вважає, повинен бути територіальний.

З'їзд ЛДПР повинен 28 червня висунути список кандидатів в депутати Держдуми, який, як очікується, очолить Жириновський. Як відомо, парламентські вибори в Росії пройдуть 18 вересня.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...