"Весь "глубокий" смысл сепаратизма в одном фото": Як хоронять загиблих окупантів на Донбасі

У мережі всього одним словом на могильній табличці бойовика показана суть сепаратизму в Донбасі, захопленому терористами.

Фото: http://www.dialog.ua/

У Facebook співтоваристві Nova Gorlivka з'явилося фото могили загиблого в боях сепаратиста. Померлий ополченець - Сотніков Роман Олександрович, йому було 25 років. Молодик загинув в Зайцеве Донецької області, повідомляють Патріоти України.

Користувачі у коментарях під фото пишуть, що рано чи пізно такі безликі таблички з'являться на могилах всіх тих, хто зазивав "русскій мір" в Донбас і воював на боці терористів "ДНР" та "ЛНР".

Все, що залишилося сьогодні від чоловіка, - лише похоронна табличка, на якій вказано ім'я сепаратиста, який виступав на стороні "русского мира". Що характерно, бойовик був похований не своїми "однополчанами", напис на його табличці написана українською мовою.

Фото:http://www.dialog.ua/

"Весь" глибокий "сенс сепаратизму в одному фото ...", - сказано в повідомленні в соцмережі.

"Хрест як для собаки", - коментують користувачі.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...