Вічна пам'ять Героям: У мережі показали фото загиблих у боях за Жолобок патріотів

Двоє воїнів загинуло під жолобком 7 червня, ще один - 10.

Українські бійці загинули у боях за жолобок. Ілюстрація:https://v-odesse.net

У боях за Жолобок в Луганській області загинули молоді воїни-патріоти - Тарас Білоцький, Володимир Лайков та Ілля Кириченко. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"У бою за село Жолобок Луганської області 7 червня загинули смертю хоробрих два українських воїна. Ще один воїн в цьому районі віддав життя за Батьківщину 10 червня", - зазначив Бутусов.

Він уточнив, що 7 червня загинув солдат 146-го ремонтно-відновлювального полку Тарас Білоцький. Бійцю було 38 років, він родом з Рівного.

Тарас Білоцький"У Тараса напередодні бою був день народження. До війни він був співробітником Головного управління статистики Рівненської області, на серйозному рівні займався карате. Відслужив по мобілізації, підписав контракт", - розповів журналіст.

Другим загиблим виявився 32-річний боєць 93-й механізованої бригади Володимир Лайков. Військовослужбовець родом з села Голубівка Дніпропетровської області.

Володимир Лайков"10 червня на сусідній ділянці фронту сталася ще одна трагедія: в селі Кримське під вогнем російських найманців загинув смертю хоробрих солдат Ілля Кириченко, 29 років, родом із Жовтих Вод Дніпропетровської області.

Ілля Кириченко

У Іллі була вища освіта, Севастопольський університет ядерної енергії. Працював інспектором Державної інспекції з ядерної безпеки. Підписав контракт і пішов на війну добровольцем, як справжній патріот України. Вічна пам'ять героям війни за незалежність України ... "- резюмував Бутусов.

Одні проблеми! ТОП-10 популярних авто, які не проїдуть без поломок навіть 160 тисяч км

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:40

Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...

Батько трьох дітей повернувся з Польщі та відмовився від мобілізації: Який вирок виніс суд

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:30

В Україні до 3 років позбавлення волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте відмовився від мобілізації. На суді він стверджував, що має хронічні захворювання і не може воювати. Про це йдеться у вироку Білопільського районного суду Сумської об...