Вічна пам'ять Герою: Йому було всього 20, вдома лишилися дружина та донечка

28 жовтня Михайло Куля міг би святкувати 23-річчя, але війна забрала його життя два роки тому

Михайло Васильович Куля. Фото: Nekropole

Вчора була річниця від дня народження українського воїна, який трагічно загинув у віці 20 років від рук підступних окупантів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Патріоти України - єднаймося".

28 жовтня 1993 року на Закарпатті народився Михайло Куля, старший солдат ЗСУ, з 15 огпбату. Він героїчно загинув 17.06.2014 у бою поблизу міста Щастя.

Михайло був 2012 року призваний за контрактом на військову службу, проходив у військовій частині А 1778, в Ужгороді. Механік-водій, електрик відділення управління командира частини взводу зв'язку.

Вдома залишилися дружина та маленька донька Героя. 26 липня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Взагалі 17.06.2014, потрапивши в засідку російських терористів у с.Металіст, загинуло 15 українських військових. Тоді ж Надія Савченко потрапила в полон.

Вічна пам'ять Герою! Не забудемо! Не пробачимо вбивць...

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...