Вічна пам'ять герою: Загинув легендарний боєць 17 батальйону Дмитро Годзенко

Син загиблого воїна звернувся до колег-журналістів з проханням не висвітлювати на телеканалах смерть його батька, щоб не травмувати 80-річну мати загиблого.

Дмитро Годзенко з сином Олексієм. Фото: соцмережі.

Сьогодні вранці в результаті мінометного вогню бойовиків загинув український військовослужбовець Годзенко Дмитро Олександрович. Про це на своїй сторінці в Facebook написав його син, журналіст "24 каналу" Олексій Годзенко, передають Патріоти України.

"Сьогодні зранку загинув мій батько, легендарний боєць 17-го батальйону "Годзила". Ворожа міна залетіла у будинок бійців, від її осколка Діма загинув. Ми ніколи не тебе не забудемо й ніколи не пробачимо. Твоя посмішка з нами назавжди!", - написав Олексій.

Пізніше син загиблого воїна звернувся до колег-журналістів з проханням не висвітлювати на телеканалах смерть його батька: "Його матері 80 років і вона постійно дивиться телевізор. Будь ласка, не висвітлюйте цю тему ще хоча б 2 дні. Колеги, прошу про репост".

За словами волонтера Ольги Решетилової киянин Годзенко Дмитро Олександрович служив в 17 окремому мотопіхотному батальйоні. Загинув 31 березня близько 6 ранку під час мінометного обстрілу.

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...

Зливи, шквали і град: Синоптики розповіли, чи чекати аномальної погоди в Україні влітку

неділя, 19 травень 2024, 6:26

Згідно з поточними прогнозами, літо в Україні очікується теплим, але не спекотним. Середня сезонна температура, ймовірно, перевищить норму на 1-2 градуси. Найбільш нестійка погода буде в липні, коли очікується найбільша кількість злив, гроз, граду та ш...