Вічна пам'ять: Минуло 40 днів, як загинув синьоокий син України Мирослав Мисла (фото)

Патріоти просять підписати електронну петицію для перейменування Проспекту Героїв Сталінграду у Харкові на честь Мирослава Мисли.

Мирослав Мисла. Фото: Фейсбук.

Минуло більше 40 днів, як загинув побратим, офіцер, гарний син України Мирослав Мисла, уродженець Закарпаття, випускник історичного факультету Харківського національного університету ім. В. Каразіна. Він хотів кохати, грати в футбол, отримувати задоволення від керування байком та більш за все він любив свою Богом дану Державу. Вічна пам’ять Герою. Так пише Angela Karpenko у групі Патріоти України - єднаймося в Фейсбуці, передають Патріоти України.

Підтримайте голосом Героя, чиє ім'я тепер вишито золотими літерами в нашій історії.

Мирослав не пожалкував віддати за нас життя. Не пожалкуйте віддати свій голос за Мирослава. Попрохайте всіх ваших друзів-патріотів увіковічити в Харкові пам"ять про Героя Мирослава Мислу.

Віддати свій голос за героя може кожен громадянин України, незалежно від місця проживання і реєстрації.
Підписати петицію можна тут: http://petition.city.kharkov.ua/uk/1925.html.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...