Вічна пам'ять! На Луганщині під час підступного обстрілу терористів загинув український воїн

Ще двоє бійців отримали поранення.

Вічна пам'ять загиблому захиснику України! Фото: соцмережі

Внаслідок обстрілів бойовиків "ЛНР" на Луганщині загинув український військовий, а ще двоє отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної адміністрації, передають Патріоти України.

"Сьогодні внаслідок обстрілу загинув український боєць, двоє – отримали поранення. Проте, наші воїни не відкрили вогонь у відповідь – це наша демонстрація прагнення миру. Ми утримаємо ситуацію під контролем і не допустимо зриву Мінських домовленостей", – заявив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Також в адміністрації повідомляють, що протягом минулої доби та після півночі ворог вісім разів порушував "режим тиші". "Зокрема, по позиціях українських військовослужбовців поблизу міста Щастя та села Кримське Новоайдарського району російсько-терористичні війська тричі застосовували протитанкові гранатомети, снайперську та стрілецьку зброю.

У той же час з 82-мм мінометів вівся обстріл у напрямку села Новозванівка Попаснянського району", - йдеться у повідомленні. За даними прес-служби, згодом, бойовики з підствольних гранатометів, стрілецької та снайперської зброї чотири рази відкривали вогонь у напрямку сил АТО поблизу смт Станиця Луганська.

"Російські найманці постійно нагнітають обстановку на лінії розмежування, зводячи нанівець зусилля України щодо деескалації конфлікту. Найбільшого напруження ситуація набула наприкінці жовтня, коли кількість обстрілів зросла до 20 за добу. Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ "Станиця Луганська", - додали у відомстві. Нагадаємо, у штабі повідомляли, що минулої доби бойовики 35 разів обстріляли позиції сил АТО - ворожий вогонь не вщухав по всій лінії розмежування.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...