Вічна пам'ять та шана Герою: Під час ворожого обстрілу біля Донецька загинув воїн Олег Юрдига (фото)

Терористи-вбивці лишили сиротами двох дітей Олега та зробили вдовою його дружину.

Загинув боєць Олег Юрдига. Фото: "Фейсбук"

За попередніми даними, воїн 24-ї бригади Олег Юрдига отримав смертельні осколкові поранення. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала волонтер Тетяна Барвінська, передають Патріоти України.

"На Львівщині знову сум та горе....
Вчора, 10 листопада, у зоні військових дій на сході України загинув 40-річний боєць Олег Юрдига. Внаслідок ворожого обстрілу він отримав смертельні осколкові поранення. По не підтвердженим даним сталося це поблизу Донецька.
Олег Степанович Юрдига народився 24 червня 1976 року у с. Якторів, що в Золочівському районі на Львівщині. На війні майже з самого початку. Влітку 2015 був демобілізований, але потім повернувся на службу за контрактом. Служив у 24-ій окремій механізованій Залізній бригаді ім. Данила Галицького.
Вдома у Олега залишились дружина та двоє дітей.
Вічна пам'ять та шана Герою!

Інформація щодо поховання бійця 24-ї ОМБр Олега Юрдиги!
Прощання відбудеться у Львові, у неділю 13 листопада. Панахида розпочнеться о 12-30 у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11).
Похорон в понеділок, 14 листопада у його рідному селі Якторів на Золочівщині", - пише волонтер.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...